WIK956 Loader rodha

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIK  Kaluwihan Produk

Bisa dipercaya lan awet: Bingkai beban sing abot, sistem drive planet sing bisa dipercaya, periode perbaikan sing dawa.
 Efisiensi operasional sing dhuwur: tenaga sing kuat, tenaga sing saya tambah, leveling otomatis, operasi linkage, efisiensi forklift sing dhuwur.
Ekonomi hemat energi: mesin Weichai Steyr kacepetan kurang, kumpul pompa dobel pamindahan gedhe, hemat energi sing efisien.
Operasi sing nyenengake: taksi panorama, desain ergonomis, gagang pilot, kursi gedhe.
Sistem pendinginan canggih: suhu banyu, suhu minyak kanggo entuk keseimbangan termal sing paling apik, ningkatake umur komponen lan produk minyak, nambah umur layanan kanggo kabeh mesin.

enhenced-axle

WIK Parameter teknis

Kinerja 1 dirating mbukak 5000kg

 

2 bobote umume 16500kg

 

3 kapasitas ember dirating 3m3

 

4 maksimal traktif 145KN

 

5 pasukan breakout maksimum 175KN

 

6 kemampuan biji maksimal 30

 

7 dhuwur mbucal maksimum 3142mm

 

8 tekan sampah maksimal 1250mm

 

9 dimensi sakabèhé (LWH) 808529653450mm

 

10 radius ngowahi minimal 6732mm
Mesin 11 model  Weichai Steyr WD10G220E23

 

12 jinis \\\ injeksi silinder garing banyu adhem banyu

 

13 -Ora. saka silinder-bolongan / stroke 6126130mm

 

14 daya dirating 162kw - 2000r / min

 

15 torsi maksimum 980N.m

 

16 min rasio bahan bakar 212.7g / kw.h

 Sistem transmisi

17 konverter torsi Tahap siji rong tahap papat komponen

 

18  mode gir Struktur planet shift daya

 

19 ngalih gir 21

2 shift maju 1 shift mbalikke

 

20  kacepetan maksimum 38km / h
Poros drive 21 utama nyuda spiral bevel gear grade 1reduksi

 

22 mode decelerating  nyuda planet, kelas 1

 

23  pangkalan rodha (mm) 3250mm

 

24  tapak roda (mm) 2250mm

 

25 reresik lemah minimal 450mm
 Sistem hidrolik 26 tekanan kerja sistem 18MPa
  27  wektu ngangkat boom 5.1s
  28  wektu total 9.3s
  29   kapasitas tangki bahan bakar 292L
  30  

fungsi leveling kanthi otomatis

 iya
 Sistem rem 31  rem layanan  udara liwat rem cakram hidrolik kanthi 4 roda
  32  rem parkir  Brake rem hawa
 Tirus 33 spesifikasi jinis 23.5-25
  34  Tekanan udara roda ngarep 0,4Mpa
  35 Tekanan rodha mburi 0,35Mpa

 

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita