WIK9070 Wheel Excavator

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIK 9070 Titik adol produk

· Mesin merek terkenal domestik duwe tenaga sing kuat lan memenuhi persyaratan operasional sing efisien.
· Desain pencocokan sing tepat lan kontrol hemat energi sing maju nggawe konsumsi bahan bakar mesin luwih sithik.
· Panggunaan kipas pendingin anyar lan silencer gedhe nggawe swara mesin luwih murah;
· Nggunakake teknologi turbocharging canggih kanggo nambah adaptasi mesin menyang dataran tinggi;
· Tutup kipas sing unik kaya corong nambahake asupan udara mesin lan kemampuan sistem kanggo ngilangi panas, supaya mesin tetep aktif lan efisien.
· Sistem hidrolik tingkat lanjut
· Konfigurasi kelas paling dhuwur: Pompa utama, katup utama, motor rotary, motor mlaku, silinder, katup pilot lan komponen liyane kabeh minangka merek terkenal internasional kanggo njamin kualitas produk.
· Nggabungake asil riset paling anyar, nyuda konsumsi energi, ngapikake desain, lan nanggapi kanthi luwih cepet.
· Kontrol rotasi sing kuwat lan tepat: Nambah karakteristik panyerepan geter kanggo mesthekake yen tumindak mandeg rotasi luwih akurat lan stabil; kanthi nambah cadangan torsi, mesin nyedhiyakake kemampuan rotasi sing luwih kuat;
· Silinder kanthi fungsi buffer: silinder boom lan silinder tongkat, silinder ember dirancang kanthi buffer, sing bisa nyuda getaran lan pengaruh mesin, nyuda swara lan nambah umur silinder
· Teknologi confluence pump kaping pindho: tambahake laju aliran katup utama menyang saben silinder boom, teken lan ember kanggo nambah kacepetan kerja.
Keandalan dhuwur sing kaku lan awet
Sasis sing dikuatake, kemudi listrik hidrolik, poros penundaan roda, ningkatake keluwesan lan daya tahan mesin.
Bagian tongkat sing penting artikulasi nganggo struktur penempaan, sing bisa ngatasi stres lan nambah daya tahan kanthi ngganti bentuk lan kekandelan piring.
Boom dipasang kanthi integral lan dibentuk, lan pungkasane mesin mboseni, lan oksane diproses, sing bisa ngiyatake kekuwatan tangan gedhe lan cilik, ndawakake umur layanan pin lan lengen klambi, saengga bisa nyegah patah tulang ing titik las, lan awet.
· Plat pemotong ember kabeh digawe saka piring baja tahan aus khusus, sing cocog kanggo operasi tugas abot, lan dilengkapi untu ember tahan las lan untu sisih kanggo nambah kinerja mesin.
· Nggunakake pelat baja sing kenthel lan nambah piring penguat sisih kanggo nambah resistensi aus;
· Nggunakake ember dhasar sing rata, lumahing langsing rapi lan rata nalika rata.
Lingkungan operasi
· Ngembangake lapangan sesanti ing kabeh arah, tambahake jendhela ngarep, jendhela sisih lan mburi kanggo mesthekake lapangan panemune, nyuda bintik-bintik buta, lan bisa luwih aman lan luwih efisien.
· Mbukak kaca skylight kanggo nambah visibilitas munggah lan nambah ventilasi. Kaca sing dikencengi digunakake kanggo lawang lan jendhela kanggo nyegah sinar srengenge langsung;
· Kabeh kontrol operasi dirancang lan disusun miturut teori ergonomik.
· Gagang operasi gampang dikontrol.
· Taksi sing dikemas batin mewah, panel tampilan LCD, kursi mewah.
· Pasang AC lan hawa anget kanggo dadi panas lan adhem kanthi cepet
Operasi cerdas lan tampilan
· Monitor LCD multi-fungsi kanthi layar amba, tampilan digital, ngawasi status kerja mesin (kacepetan rotasi, suhu banyu, tekanan minyak, lsp), macem-macem informasi operasi mesin bisa ditakoni kapan wae.
· Tombol fungsi diatur ing tengah ing panel kontrol lan bisa dipilih kanthi gampang kanthi tombol tutul.
· Nggunakake sistem posisi satelit GPS, diagnosis remot, peringatan kesalahan, pangopènan lan pangeling otomatis.
Ndandani lan perawatan sing gampang lan cepet ,,,,,,,,,,,
· Filter minyak, filter minyak pilot, filter minyak bahan bakar, lan pemisah banyu-minyak dipasang ing papan sing bisa disambungake menyang lemah kanggo inspeksi lan penggantian.
· Tangki bahan bakar kapasitas gedhe kanggo operasi jangka panjang.
· Kothak piranti gedhe luwih nyenengake kanggo nyimpen barang-barang cadhangan.
· Siklus ndandani lan pangopènan sing luwih dawa: pilih bagean lan komponen sing berkualitas kanggo nambah umur layanan lan nyuda wektu perawatan mesin.

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

WIK 9070 Nilai atribut

Model: WIK9070 Wheel Excavator
Kapasitas sendok (m³): 0,21
Kacepetan puter (RMP): 0-12
Slope climbing maksimal (°): 25
Kekuatan penggalian maksimal ember (KN): 45
Kekuatan ngeduk maksimum tongkat (KN): 36
Jinis mesin: YC4DK85
Daya / kacepetan (KW / rmp): 62.5 / 2200
Jinis ban: 8.25-16
Tekanan sistem (MPa): 20
Dhuwur digging maksimum (mm): 6245
Dhuwur unggah maksimum: 4630
Ambane ngeduk maksimum (mm): 3820
Ambane digging vertikal maksimum (mm): 2700
Radius penggalian maksimal (mm): 6360
Radius puteran minimal (mm): 2450
Mbebasake lemah maksimal buldoser:mm: 310
Ambane maksimum sink bulldozing (mm): 130
Dawane ukuran sakabèhé * jembaré * dhuwur (mm): 6300 * 2205 * 2850
Dhuwur taksi (mm): 2850
Basis roda (mm): 2400
Jarak (trek) (mm): 1675
Reresik lemah minimal (mm): 260
Radiasi gyration buntut (mm): 1940

Details (2)

Details (2)

Excavator roda gampang dipindhah. Umume digunakake kanggo proyek cilik ing kutha lan digunakake kanggo administrasi kota. Aja nyambut gawe ing papan sing empuk banget. Jinis roda umume digunakake ing lemah semen lan pekarangan, lan umume ora ngrusak permukaan dalan. Lacak minangka alat ing proyek kasebut, sing bisa ngrusak permukaan dalan. Tujuan utama excavator roda ora kanggo jinis crawler. Panggunaan excavator roda kena lingkungan lan duwe watesan tartamtu. Mung bisa kerja sithik. Excavator Crawler biasane bisa adaptasi karo lingkungan kerja apa wae.

Excavator beroda yaiku mesin penggalian kanthi ban minangka bagean mlaku, diarani excavator roda. Penggali rodha duwe kacepetan mlaku kanthi cepet, ora ngrusak permukaan dalan, bisa ditransfer kanthi jarak sing adoh, lan bisa ngganti macem-macem piranti operasi kanthi cepet. Kecepatan lelungan maksimum para excavator roda asing biasane 25-40km / jam, lan umume sing domestik 20-35km / jam. Sanajan efisiensi kerja mesin penggalian rodha ora sepira karo penggalian crawler kelas, dibandhingake karo biaya transfer crawling crawling sing larang, penggalian rodha duwe kaluwihan ekonomi luwih akeh nalika ngoper situs kanthi asring. Pancen amarga fitur khas mobilitas, keluwesan, lan efisiensi, penggalian rodha wis akeh digunakake ing penggalian lan penghapusan bahan kayata proyek pemeliharaan kota, konstruksi transportasi dalan gedhe lan perbaikan cepet.

Struktur utama excavator roda hidrolik kalebu piranti, taksi, mekanisme pembunuhan, piranti listrik, mekanisme kontrol transmisi, sasis lan peralatan tambahan. Antarane, taksi, unit tenaga listrik, lan peralatan tambahan kabeh dipasang ing platform sing paling lengkap, sing umume diarani meja putar ndhuwur. Sasis ban kasusun saka bingkai, dhukungan, kothak gir, motor hidrolik, poros ngarep lan mburi, ban, lsp, lan dipasang karo awak sing muter. Piranti sing digunakake biasane digawe saka boom, stick, ember, rod sambung lan bagean liyane. Miturut cara kerjane, ember nduweni macem-macem bentuk kayata shovel ngarep, backhoe, dragline lan shovel grab. Boom utamane duwe jinis mlengkung integral gooseneck lan ledakan multi-bagean pamisah hidraulik. Boom multi-bagean saka ember backhoe akeh digunakake ing produk asing sing padha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita