WIK388 Backhoe Loader

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIK388 Loader backhoe nggabungake loro mesin excavator lan loader. Nduweni kabeh fungsi excavator lan loader. Siji mesin duwe macem-macem fungsi, trep lan fleksibel, lan nyuda biaya tuku lan panggunaan biaya kanggo kabeh mesin. Deutz, Cummins lan mesin liyane sing misuwur lan sistem transmisi Carraro Italia. Bisa dilengkapi macem-macem alat rekayasa tambahan kayata breaker, ground anchor drill, geter rammer, lsp.
Produk iki akeh digunakake ing teknik kota, teknik konservasi banyu, perawatan dalan, banyu keran, pasokan listrik, kebon, kebersihan lingkungan lan departemen liyane. Iki bisa ditindakake kanthi perawatan dalan, peletakan pipa, peletakan kabel, lanskap lan reresik sanitasi lan operasi liyane.

WIK 388 Kaping pisanan, fitur utama

1. Panganggone konverter torsi cair sing andal banget kanggo nyedhiyakake tenaga super, nambah jembatan khusus proyek kanthi lancar, reliabilitas dhuwur
2. Excavator lan loader digabungake dadi siji mesin lan siji mesin multi-energi. Kanthi dilengkapi kabeh fitur excavator lan loader cilik, luwih cocog kanggo nggarap papan sing sempit, trep lan fleksibel, lan luwih saka 30% luwih produktif
3. Penggalian, fungsi loading kabeh kontrol pilot, cahya lan fleksibel, efisiensi operasi sing dhuwur
4. Desain pangguna-kursi sing bisa nyuda geter-muter, taksi kaca sing dibentuk kanthi tempered, tampilan sing luwih jembar, nyopir luwih nyaman
5. Penggalian bisa dadi piranti mekanisme geser sisih, saengga kisaran kerja penggalian luwih gedhe lan luwih efisien
6. Desain penjaga sandal ngarep bisa nambah pangopènan mesin
Pilihan karo macem-macem aksesoris kanggo ngrampungake macem-macem karya konstruksi
Kanggo kotamadya, konstruksi, konservasi banyu, dalan, banyu, pasokan listrik, kebon lan departemen liyane, bisa ditindakake ing konstruksi pertanian, peletakan pipa, peletakan kabel, lanskap lan operasi liyane

Details (2)

Details (2)

WIK 388 Kapindho, paramèter utama

Bobot operasi kabeh mesin 8200KG
Panjang × amba × mm dhuwur 6120 × 2410 × 3763
Basis roda. 2248mm
Reresik lemah paling sithik 300mm
Muat ember 1.0m3
Ngunggah kapasitas angkat 2500KG
Dhuwur ember bongkar 2700mm
Jarak ember ngemot 1025mm
Kapasitas ember bali 0,3 m3
Ambane digging maksimum 4082mm
Nggali sudhut ayunan 190o
Rating mesin 75KW
Spesifikasi ban 14-17.5 / 19.5L-24
Panularan jinis Pergeseran daya sumbu tetep
Cacahing gir Maju ke-2, gir ke-2
Kacepetan maksimal 22Km / jam
Konverter torsi model YJ280

Details (2)

Details (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita