Campuran Beton WIK 6800

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIK 6800 Mixer Beton Ngunggah Diri

Model WIK6800 (Sinkronisasi). Gandar Jembatan rem ganda deceleration rodha 10T
Model mesin Yuchai Power 4108 Ngedongkrak Tirus 1670R22.5 Wire larik kaping pindho meksa
Daya sing dirating 91kw Motor. Oko plunger motor aksial
Formulir drive Konverter torsi cair (kacepetan variabel panggung).) Cara pasokan banyu Relay eksternal / / hidraulik
Kothak gir Transmisi shift pamisah ZL-280 Faktor wujud 7600 x 2950 x 3400mm
Gir 4 ing 4 baline kanthi kacepetan dobel lan dhuwur Kualitas persiyapan 9000kg

Campuran Beton WIK Ngunggah Sendiri duwe paten teknologi inti kanggo nggawe produksi beton kanthi otomatis. Wiwit kuwi, ora angel maneh ngasilake lan ngeterake beton. Wong loro bisa nggayuh output 140 meter kubik saben dina.

Truk mixer WIK Self Loading Concrete Mixer kanthi truk mixer otomatis saiki dadi truk mixer paling maju. Mung mbutuhake rong buruh ngoperasikake kendharaan, siji sing tanggung jawab nyopir kendharaan lan sing liyane tanggung jawab menehi pitulungan. Mesin kasebut bisa digunakake ing akeh situs Ing operasi normal, tangki campuran bisa diputer 270 derajat kanthi horisontal lan bisa dibuwang ing posisi awak apa wae. Apa ngirit tenaga kerja banget lan kepenak ngasilake beton?

Sing paling penting kanggo konstruksi gedhong dhuwur yaiku beton. Artefak sing pengin dakkenalake saiki yaiku truk mixer beton. Nggabungake macem-macem fungsi lan bisa ngganti set generator, loader, mixer, tanker, lan luwih saka 6 buruh. Awak dilengkapi sisik elektronik presisi, sistem injeksi banyu lan tank banyu kapasitas gedhe. Mobil iki bisa ngasilake nganti 200 saben dina. Beton kubik
Truk mixer beton domestik paling anyar kanthi konsep desain anyar. Bisa ngasilake 20 meter kubik beton sajrone sakjam. Nduwe mixer beton padha karo ndhuweni loader, mixer, lan conveyor sing kanthi otomatis bisa mbukak, nyampur, lan mbongkar. Kaloro pekerja bisa mbukak skala elektronik sing akurat kanggo nyiyapake bahan konkrit. Yen dibandhingake karo kualitas nomer, tangki banyu kapasitas gedhe njamin ngisi banyu kanthi otomatis. Penghasilan saben jam regane ewu yuan, lan plat lisensi bisa digunakake kanggo nyopir kanthi normal.

Mesin mixer beton sing anyar bisa ngasilake beton 4 meter kubik sajrone 12 menit. Duwe truk mixer beton padha karo ndhuweni loader, mixer, truk transportasi lan luwih saka selusin karyawan. Bisa kanthi otomatis mbukak, nyampur, lan mbongkar. . Timbangan elektronik sing tepat ngontrol kualitas bahan baku beton. Sistem injeksi banyu otomatis lan tangki banyu kapasitas gedhe nggawe kahanan sing cocog kanggo campuran beton.

Mesin Campuran Beton paling anyar mbukak era produksi beton anyar. Panganan otomatis, ngisi banyu otomatis, nyampur otomatis lan mbongkar otomatis bisa nambah fenomena bledug ing papan konstruksi. Desain program sing wis manusiawi, operasi program sing gampang lan trep, skala elektronik sing akurat lan tangki banyu kapasitas gedhe, minangka jaminan sing apik kanggo campuran konkrit. Bisa ngasilake 20 meter kubik beton sajrone sakjam, iku irit, praktis lan trep.

WIK 2500 Self Loading Concrete Mixers (2)

WIK 2500 Self Loading Concrete Mixers (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita