Loaders Rodha

  • WIK20F Wheel loader

    WIK20F Loader rodha

    Parameter kinerja loader WIK20F Parameter teknis Nilai paramèter Kapten (dhasar ember ing lemah) mm 553530 Jembar Mesin (rodha njaba) mm 188010 Lebar ember (mm) 19005 Dhuwur Mesin (ndhuwur taksi) (mm) 179010 Wheelbase (mm) 245015 Wheel Pitch (mm) 14805 Clearance Minimal (mm) 2805 Rating loadkgrated load 2000 Nomer bucket kapasitasm3 1.0 bobot sakabehe 550030 Kecepatan saben girKm / h 1 Maju, gir pertama 90.5 2 Maju, gir nomer loro 221 1Langkah b ...
  • WIK956 Wheel loader

    WIK956 Loader rodha

    Kauntungan Produk WIK sing dipercaya lan awet: Bingkai beban sing abot, sistem drive planet sing bisa dipercaya, periode perbaikan sing dawa. Efisiensi operasional sing dhuwur: tenaga sing kuat, tenaga sing saya tambah, leveling otomatis, operasi linkage, efisiensi forklift sing dhuwur. Ekonomi hemat energi: mesin Weichai Steyr kacepetan kurang, kumpul pompa dobel pamindahan gedhe, hemat energi sing efisien. Operasi sing nyenengake: taksi panorama, desain ergonomis, gagang pilot, kursi gedhe. Sistem pendinginan tingkat lanjut: suhu banyu, ...
  • WIK867 Wheel loader

    WIK867 Wheel loader

    Spesifikasi utama WIK lan karakter utama WIK867 loader mainfeature 1 Manipulasi pilot hidrolik lengkap, fleksibel entheng, asil mikro sing apik banget. Sistem kerja gabungan pompa dobel, kemudi penguatan aliran koaksial, efek hemat energi luar biasa. Fungsi flat ember otomatis 3dvanced, manipulasi sing luwih trep, nyuda intensitas pegawe driver. Fungsi flat ember otomatis sing maju, manipulasi sing luwih trep, nyuda intensitas pegawe driver. 5ZSingle ...
  • WIK866 Wheel loader

    WIK866 Wheel loader

    Spesifikasi utama lan karakter utama WIK866 loader mainfeature 1 manipulasi pilot hidrolik lengkap, fleksibel entheng, asil mikro sing apik banget. Sistem kerja gabungan pompa dobel, kemudi penguatan aliran koaksial, efek hemat energi luar biasa. Fungsi flat ember otomatis 3dvanced, manipulasi sing luwih trep, nyuda intensitas pegawe driver. Fungsi flat ember otomatis sing maju, manipulasi sing luwih trep, nyuda intensitas pegawe driver. 5ZSingle ...
  • WIK948 Wheel loader

    WIK948 Loader rodha

    WIK Spesifikasi utama lan karakter WIK948 loader 1 Bingkai artikulasi tengah, radius puter cilik, seluler lan fleksibel, stabilitas lateral, gampang operasi ing ruang sempit. 2 Tampilan pengukur sing gampang diwaca lan kontrol sing dirancang kanthi ergonomis nggawe nyopir kanthi nyaman lan nyaman 3 Udara liwat rem cakram hidrolik ing sistem 4 roda lan rem kadaluwarsa digunakake ing sistem rem, sing duwe gaya rem gedhe lan ndadekake rem stabil lan keamanan dhuwur 4 Kemudi hidrolik kebak, shift listrik tr ...
  • WIK938 Wheel loader

    WIK938 Wheel loader

    WIK Spesifikasi utama lan karakter WIK938 loader 1 Bingkai artikulasi tengah, radius puter cilik, seluler lan fleksibel, stabilitas lateral, gampang dioperasikake ing ruang sempit. 2 Tampilan pengukur sing gampang diwaca lan kontrol sing dirancang kanthi ergonomis nggawe nyopir kanthi nyaman lan nyaman 3 Udara liwat rem cakram hidrolik ing sistem 4 roda lan rem kadaluwarsa digunakake ing sistem rem, sing duwe gaya rem gedhe lan ndadekake rem stabil lan keamanan dhuwur 4 Kemudi hidrolik kebak, shift listrik tr ...
  • WIK936 Wheel loader

    WIK936 Roda

    WIK Kaping pisanan, kaluwihan produk Country II. Mesin emisi,, cocog karo konverter,, nambah daya tarik,, konsumsi bahan bakar nganti5% Nambah ember, tambah produktivitas12% · Sistem hidrolik sing digunakake 18Mpa, efisien Bobot luwih akeh lan, kapasitas mbukak Dhuwur undhuhan ditambah dadi 3.1, sing padha karo Model ZL50 Desain sistem pendinginan anyar, persyaratan suhu sekitar -20 nganti 43 derajat Celcius Mesin kasebut dilengkapi tambahan, kanggo nambah ...
  • WIK836 Wheel loader

    WIK836 Wheel loader

    WIK Kaping pisanan, kaluwihan produk sing andal lan awet: sistem drive batang tetep, pigura umum wis verifikasi jangka panjang, umure bagean struktural tambah akeh. Efisiensi kerja: Kuat lan kuat, operasi sing luwih efisien. Ekonomi hemat energi: ngoptimalake mesin kecepatan rendah, sistem hidrolik pangalihan pamindahan gedhe, efisiensi energi. Operasi sing nyenengake: gampang dioperasikake, kemudi ringan, gangguan swara. Sistem pendinginan canggih: panggunaan transmisi sing adhem banyu ...
  • WIK30F Wheel loader

    WIK30F Loader rodha

    WIK Parameter teknis kinerja ZLJ30F loader dirating ngemot 3000kg bobot umume 9600kg kapasitas ember 1.8m3 gaya traksi maksimal 97KN maksimal breakout force 127KN maksimal biji kelas 30 dhuwure maksimum 2900mm dump maksimum tekan 900mm dimensi (LWH) 731423502470mm radius puteran minimum 5097mm Model mesin LR6A3LR22 / 0920 jinis Rel umum - * NO. tabung silinder * stroke 6 ...
  • WIK28F Wheel loader

    WIK28F Loader rodha

    Parameter loader WIK28F Mesin 1 engine Mesin trailer nggunakake Inggris Ricardo Technology, tenaga kuat, 2 machine Mesin nganggo filter minyak, efek saringan iku apik, cocog kanggo digunakake ing lingkungan kanthi kapadhetan debu sing dhuwur; 3 system Sistem knalpot nggunakake jinis bukti bledosan, kurang asap, kurang polusi, swara sithik, efek perlindungan lingkungan sing apik, cocog banget kanggo nggarap dalan utawa tambang batu bara ing ngisor lemah; 4 cover Tutup mesin digawe saka logam lembaran kekuatan tinggi, yaiku ...