Warta

  • How to maintain the brake system of self loading concrete mixer?

    Kepiye cara njaga sistem rem mixer beton sing mbukak dhewe?

    Petunjuk pangopènan kanggo sistem rem mixer beton loading dhewe: Saben driver mixer konkrit loading mandhiri wis ngalami kahanan angguk nalika nyopir. Sing diarani nodding yaiku rem banget kuwat, nyebabake dumadakan rodha mandheg, awak ing sangisore ...
    Waca liyane
  • What kind of self loading concrete mixer is better?

    Apa jinis mixer beton sing mbukak luwih apik?

    Ana luwih akeh pabrik campuran mixer konkrit dhewe, lan macem-macem produk iku kompleks, sing nyebabake kasusahan kanggo pangguna; 1. Kanggo ngerti paramèter performa saka mixer konkrit memuat dhewe, kayata, kita bisa ndeleng mesin apa sing dipilih, pira ...
    Waca liyane
  • Excavator maintenance of these six can not do!

    Pangopènan excavator enem iki ora bisa ditindakake!

    1. Tekanan ban banget ing proses nggunakake excavator, perawatan ban penting banget. Umume, tekanan ban bisa disetel miturut tekanan standar mekanik ing musim gugur lan musim salju nalika suhu pas. Nanging, tekanan standar ora ...
    Waca liyane
  • What about the phenomenon of “nodding” in hydraulic cylinder of excavator?

    Kepiye babagan fenomena "angguk" ing silinder hidrolik excavator?

    Proses diagnosis nodding silinder hidrolik ing excavator 1. Nalika silinder hidrolik boom excavator "nods" nalika diangkat, pilih silinder hidrolik normal (kayata silinder ember) kanggo ngganti inlet minyak lan ngasilake pipa loro silinder kasebut. Ing wektu iki, operate buc ...
    Waca liyane
  • What should be paid attention to when wheel loader engine works?

    Apa sing kudu digatekake nalika mesin loader roda bisa digunakake?

    1. Sawise mesin wheel loader diwiwiti, siyap diwiwiti nalika tekanan rem tekan tekanan keamanan, supaya keamanan brake nalika nyopir. Kenceng Yen rem darurat, pencet tombol katup rem darurat lan parkir (tombol mung bisa ...
    Waca liyane
  • What should backhoe loader focus on when cleaning?

    Apa sing kudu fokus ing loader backhoe nalika ngresiki?

    Backhoe loader umume digunakake ing situs konstruksi. Kanggo industri konstruksi modern, uga dadi kewajiban kanggo nduwe peralatan konstruksi sing larang regane biaya sing dienggo yaiku perbaikan loader backhoe lan papan cekak sing bakal digunakake mengko, lan uga nggunakake Masalah mengko sing nggunakake backhoe l .. .
    Waca liyane
  • What should we pay attention to when using forklift trucks?

    Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake trek forklift?

    Prakara sing perlu digatekake nalika nggunakake truk forklift kalebu: 1. Nalika nggunakake truk forklift, kudu diwenehi perhatian khusus kanggo ngisi daya batere kanthi pas wektune lan pangopènan batere sing bener. Pay manungsa waé kanggo cara nalika ngisi daya baterei panyimpenan Kanthi kebak tanpa ...
    Waca liyane
  • What should be paid attention to for 4 Wheel Drive Forklift Truck engine?

    Apa sing kudu digatekake kanggo mesin truk Forklift 4 Wheel?

    Truk forklift 4 roda drive bisa mbantu ngrampungake akeh masalah transportasi, utamane kanggo papan semen sing cukup gedhe, beton, lsp. Sing bisa langsung diangkut nganggo truk forklift 4 roda. Truk forklift 4 roda drive asring digunakake ing konstruksi situs konstruksi lan ...
    Waca liyane
  • Cara nyuda konsumsi energi sing ora perlu sajrone operasi excavator

    Kaping pisanan, nyuda listrik sing ora prelu. 1. Panganggone lan nglindhungi pipa knalpot lan muffler sing bener, kalebu asring ngilangi coke saka muffler, ndandani muffler sing rusak tepat waktu, ora perlu nginstal pipa knalpot maju, ora butuh kehalusan awake dhewe lan pipa knalpot dawa, lsp. 2.Ke ...
    Waca liyane
  • Teknologi minangka produktivitas utama, mesin mixer beton iki pancen nindakake

    Kacepetan rekayasa Tiongkok misuwur banget ing saindenging jagad, lan mesin rekayasa canggih duwe peran penting. Campuran truk WIK ngganti produksi konkrit. Prosedur sing efisien lan cerdas nggawe produksi gampang lan gampang. Mangan, ngebotake lan nyampur injeksi banyu bisa ...
    Waca liyane
  • Napa Mixer Beton Ngunggah Diri iki dadi populer

    Peluncuran Mesin Campuran Konkrit mbukak cara anyar kanggo nggunakake beton kanggo proyek cilik lan medium, sing irit lan trep, lan akeh proyek cilik lan menengah sing tuku dadi proyek kasebut. Antarane akeh truk mixer sing ngemot dhewe, truk mixer iki ...
    Waca liyane
  • Kepiye staf ngatur operasi Mixer Beton Memuat Self_ Kepiye Mixer Beton Memuat Self?

    1. Sawise dibongkar ing papan konstruksi, langsung siram hopper feed, debit hopper, lan debit chute nganggo selang sing dilengkapi truk mixer kanggo ngilangi lumpur lan beton sing nempel ing awak. Bali Nalika bali menyang stasiun campuran, 150—200L banyu kudu ...
    Waca liyane