Truk Forklift

  • 10.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 10,0 ton

    Truk Forklift WIK 10,0 ton Konfigurasi standar: Mesin timah 6110 mesin diesel transmisi mekanik Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meter ban Fork anyar 1070mm Toolbox / paket layanan Kinerja: Lo-Drag, Kinerja, Hemat Energi, Proteksi Lingkungan Selatan Selatan transmisi,, Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, nyandhang kuwat ...
  • 7.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 7,0 ton

    Truk Forklift WIK 7,0 ton Konfigurasi standar: Mesin diesel Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meter Garpu anyar 10k Fork 1070mm Toolbox / paket layanan Pambuka kinerja: perakitan mesin sunrise,, energi, perlindungan lingkungan transmisi South Central, , Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, kuwat ...
  • 5.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 5,0 ton

    Truk Forklift WIK 5.0-ton Konfigurasi standar: Mesin diesel Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meteran Garpu ban anyar 1070mm Kotak Alat / paket layanan Pambuka kinerja: kumpulan mesin sunrise,, energi, proteksi lingkungan transmisi South Central, , Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, kuwat ...
  • 5.0 ton diesel off-road Forklift

    5,0 ton diesel Forklift ing dalan

    WIK Pambuka forklift forklift 5.0 ton diesel konfigurasi standar: Mesin diesel Xinchai CA4DF3 Elektronik gir winates winates hidrolik Elektronik rong kothak lawang rong meteran Zhengxin Tyre Fork 1070mm Toolbox / kit pangopènan Profil kinerja: dilengkapi mesin diesel anyar, kinerja kuwat, hemat energi lan perlindungan lingkungan Drive roda papat, bisa digunakake ing lingkungan kerja keras poros lan gir profesional, gampang ganti lan operasi sing nyaman Hongc ...
  • 3 ton full AC electric counterbalanced forklift

    Forklift listrik imbal listrik AC 3 ton kebak

    WIK 3 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler listrik Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah Kursi anyar Fork 1070mm Kothak piranti / paket layanan Deskripsi Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan iku apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor iku batere obor Zibo sing apik, wektu kerja suwene, ...
  • 2 ton full AC electric counterbalanced forklift

    2 ton forklift listrik seimbang AC

    WIK 2 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler listrik Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah Kursi anyar Fork 1070mm Toolbox / paket layanan Deskripsi Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan iku apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor iku batere obor Zibo sing apik, wektu kerja suwene, ...
  • 1.5 ton full AC electric counterbalanced forklift

    Forklift listrik imbang listrik 1,5 ton kebak

    WIK 1,5 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler Italia Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah ban anyar Garpu 1070mm Kothak piranti / paket layanan Keterangan Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor minangka batere obor Zibo sing apik, suwene wektu kerja ...
  • WIK30Dual fuel forklift

    WIK30Duaan bahan bakar forklift

    WIK 30 Parameter teknis utama Kapasitas angkat (kg) 3000 Jarak tengah beban (mm) 500 Dhuwur angkat maksimal (mm) 1500/3000 Sudut miring miring () 6/12 Radius putar minimum (mm) 2250 Daya mesin kasebut (kw ) 42 Model mesin WF491 Model ngarep-roda model 28 × 9-15 Model roda belakang 650-10 1. Keuntungan forklift listrik: Forklift listrik nyedhiyakake kaluwihan ekologis lan ekonomi sing paling akeh, lan cocog banget kanggo jinis gudang kahanan ing tugas. ...
  • Electric reach forklift

    Forklift tekan listrik

    WIK Electric nggayuh forklift Kapasitas angkat sing dirating (kg) 2000 Jarak tengah beban (mm) 500 Dhuwur angkat maksimum (mm) 3000 Sudut miring () 6/12 Radius putar minimum (mm) 2090 Baterai 48V / 6ooAh Dimensi Ekstra (L × W × H) mm) 2650 × 1370 × 2250 Model roda ngarep 700-12 Model roda mburi 18 × 7-8 Ukuran garpu (mm) 1070 × 122 × 40 Bobot layanan (kg) 3800 1. Keuntungan forklift listrik: Forklift listrik nyedhiyakake kaluwihan ekonomi lan ekonomi sing paling ...
  • 1.5-2.5ton Diesel forklift

    1.5-2.5ton forklift Diesel

    WIK Pambuka forklift berat bobot 1,5 ton Standar: Mesin diesel kayu anyar 485 transmisi mekanik Tengah lan kidul Loro bingkai lawang telung meter Puter garpu anyar 1070mm Toolbox / paket layanan Pambuka Kinerja: Majelis mesin kayu anyar,, energi, pangayoman lingkungan transmisi South Central,, Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, cacat ...
  • 4.0-5.0ton Diesel forklift

    4.0-5.0ton forklift Diesel

    WIK Pambuka forklift berat diesel 4.0-ton Konfigurasi standar: Mesin diesel kayu anyar 495 transmisi mekanik Tengah lan kidul Loro bingkai lawang telung meter Puter garpu anyar 1070mm Toolbox / paket layanan Pambuka Kinerja: Majelis mesin kayu anyar,, energi , pangreksan lingkungan transmisi South Central,, lancar,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ...