Penggali

  • WIK9085 Wheel Excavator

    WIK9085 Wheel Excavator

    WIK 9085 Titik adol produk · Mesin merek terkenal ing negeri duwe kekuwatan sing kuat lan memenuhi persyaratan operasional sing efisien. · Desain pencocokan sing tepat lan kontrol hemat energi sing maju nggawe konsumsi bahan bakar mesin luwih sithik. · Panggunaan kipas pendingin anyar lan silencer gedhe nggawe swara mesin luwih murah; · Nggunakake teknologi turbocharging canggih kanggo nambah adaptasi mesin menyang dataran tinggi; · Tutup kipas sing unik kaya corong nambahake asupan udara ...
  • WIK9070 Wheel Excavator

    WIK9070 Wheel Excavator

    WIK 9070 Titik adol produk · Mesin merek terkenal ing negeri duwe kekuwatan sing kuat lan memenuhi persyaratan operasional sing efisien. · Desain pencocokan sing tepat lan kontrol hemat energi sing maju nggawe konsumsi bahan bakar mesin luwih sithik. · Panggunaan kipas pendingin anyar lan silencer gedhe nggawe swara mesin luwih murah; · Nggunakake teknologi turbocharging canggih kanggo nambah adaptasi mesin menyang dataran tinggi; · Tutup kipas sing unik kaya corong nambahake asupan udara ...
  • WIK9088 Wheel Excavator

    WIK9088 Wheel Excavator

    WIK 9088 Titik adol produk · Mesin merek terkenal ing negeri duwe tenaga sing kuat lan memenuhi persyaratan operasional sing efisien. · Desain pencocokan sing tepat lan kontrol hemat energi sing maju nggawe konsumsi bahan bakar mesin luwih sithik. · Panggunaan kipas pendingin anyar lan silencer gedhe nggawe swara mesin luwih murah; · Nggunakake teknologi turbocharging canggih kanggo nambah adaptasi mesin menyang dataran tinggi; · Tutup kipas sing unik kaya corong nambahake asupan udara ...