Hubungi Kita

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd.

Alamat

Kamar 203, Bangunan Komprehensif, No. 888-1234, Gaoer Road, Weifang Comprehensive Bonded Zone, Provinsi Shandong

Telpon

Telp: +8613070786233

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita