Backhoe Loader

  • The main structural features and advanced technology used in the WIK388T backhoe loader

    Fitur struktural utama lan teknologi canggih sing digunakake ing loader backhoe WIK388T

    WIK 388 Loader backhoe nggabungake loro mesin excavator lan loader. Nduweni kabeh fungsi excavator lan loader. Siji mesin duwe macem-macem fungsi, trep lan fleksibel, lan nyuda biaya tuku lan panggunaan biaya kanggo kabeh mesin. Deutz, Cummins lan mesin liyane sing misuwur lan sistem transmisi Carraro Italia. Bisa dilengkapi macem-macem alat rekayasa tambahan kayata breaker, ground anchor drill, geter rammer, lsp. Produk iki ...
  • WIK388 Backhoe Loader

    WIK388 Backhoe Loader

    WIK 388 Loader backhoe nggabungake loro mesin excavator lan loader. Nduweni kabeh fungsi excavator lan loader. Siji mesin duwe macem-macem fungsi, trep lan fleksibel, lan nyuda biaya tuku lan panggunaan biaya kanggo kabeh mesin. Deutz, Cummins lan mesin liyane sing misuwur lan sistem transmisi Carraro Italia. Bisa dilengkapi macem-macem alat rekayasa tambahan kayata breaker, ground anchor drill, geter rammer, lsp. Produk iki ...
  • he main structural features and advanced technology use in the WIK30-25 Backhoe loader

    fitur struktural utama lan panggunaan teknologi canggih ing loader Backhoe WIK30-25

    WIK Loader backhoe nggabungake loro mesin excavator lan loader. Nduweni kabeh fungsi excavator lan loader. Siji mesin duwe macem-macem fungsi, trep lan fleksibel, lan nyuda biaya tuku lan panggunaan biaya kanggo kabeh mesin. Deutz, Cummins lan mesin liyane sing misuwur lan sistem transmisi Carraro Italia. Bisa dilengkapi macem-macem alat rekayasa tambahan kayata breaker, ground anchor drill, geter rammer, lsp. Produk iki kalebu ...