Babagan Kita

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd.minangka perusahaan sing komprehensif nggabungake riset ilmiah, produksi lan penjualan. Dumunung ing Kutha Laizhou, Provinsi Shandong, basis produksi gedhe kanggo mesin konstruksi, mesin konstruksi lan mesin pertanian ing negara kasebut. Produksi utama: Wheel Loaders, excavator, Self Loading Concrete Mixers, truk forklift 4 wheel drive, Backhoe Loader lan mesin konstruksi cilik liyane. Saiki, bisnis kalebu luwih saka 60 negara lan wilayah kalebu Jepang, Korea Selatan, Brasil, Mexico, Dubai, Australia, Afrika Selatan lan Timur Tengah, Asia Tengah, Asia Tenggara, lan Uni Eropa.
Perusahaan kami utamane ngasilake loader, excavator, Mixer Beton Pemuatan Diri, truk forklift 4 roda dll. Produk utamane didol nganti luwih saka 20 provinsi ing China lan ekspor menyang puluhan negara lan wilayah ing Afrika, Asia Tenggara, Amerika Selatan lan Rusia.

20191206161424_665

Perusahaan nggunakake teknologi Jerman kanggo ngasilake, nglumpukake pengalaman, lan nggabungake perbaikan terus-terusan saka informasi umpan balik sing digunakake para pangguna saka saindenging jagad, kanthi lengkap ngelingi persyaratan pangguna sing nyata, lan mboko sithik nggawe sistem pengawasan produksi manajemen mutu sing ultra ketat jaringan layanan pasokan bagian sing sampurna, cepet lan tepat wektu. Ing babagan model pangembangan bisnis, selaras karo tren pangembangan e-commerce, lan nyinaoni dalan inovatif "Manufaktur tradisional + Internet" sing cocog kanggo pangembangane dhewe.
Kualitas lan kinerja loader roda kita lan truk forklift 4 roda ing posisi utama industri ing saindenging negara lan ditampa kanthi apik dening para pangguna. Saiki, loader Wheel merek "WIK" lan Mixer Beton Pemuatan Diri ditampa dening para dealer lan pangguna ing saindenging China.
Kita fokus karo kualitas, kinerja lan nganggep pangguna kaya biasane. Ing manajemen, kita wis entuk level anyar kanthi nggunakake sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000.
Filsafat perusahaan yaiku: golek bebener lan inovasi, golek kaslametan kanthi kualitas, ngupayakake pangembangan kanthi inovasi teknologi, golek jaminan kanthi layanan sing apik lan sampurna, ngungkuli awake dhewe, lan ngupayakake nggawe merek internasional. Lan R&D lan inovasi sing ora ana gandhengane. Nggawe produk lan layanan sing kompetitif kanggo para pelanggan.

20191206161424_665

20191206161424_665

20191206161424_665