Truk Forklift 5,0 ton

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIK Truk Forklift 5,0 ton

Konfigurasi standar: mesin diesel Chaoyang 6102
Panularan cairan tengah lan kidul
Rong pigura lawang telung meter
Ban anyar sing positif
Garpu 1070mm
Kothak piranti / paket layanan
Perkenalan kinerja: perakitan mesin sunrise,, energi, perlindungan lingkungan
Transmisi South Central,, lancar,, operasi
Kemudi Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC
Baja pigura lawang berkualitas tinggi Hongchang,, ora, cacat
Nyandhang anyar sing kuwat, kuwat, nyerep kejut sing apik,
Konfigurasi opsional: Mesin Chaoyang, mesin kayu timah
Impor mesin Islington
Panularan cairan manual, transmisi cairan elektromagnetik
Rong bagean 3,0 m, 3,3 / 3,5 / 4,0 / 4,5 / 5,0 m bingkai lawang
Rong bagean 3,0 m, 3,3 / 3,5 / 4,0 / 4,5 / 5,0 m bingkai lawang gratis sing kebak
Telung bagean 4,5 m, 4,8 / 5.0 / 5.5 / 6.0 / 6,5 m bingkai lawang gratis sing kebak
Ban gas anyar / ban padhet, ban gas sunrise / ban padhet, ban solid proteksi lingkungan
Miturut barang sing beda, kumpulan barang sing beda-beda, kayata shift sisih, klip tas katun
Klip gulung kertas, klip karton, lsp

enhenced-axle

enhenced-axle

WIK Parameter teknis utama

Model WIK50 Model WIK50
Jinis listrik Diesel Dawane ora ana mm garpu 3430
Nilai beban kg 5000 Mm jembaré kebak 2235
Mm tengah mbukak 600 Dhuwur angkat maksimum garpu (kanthi blok pemblokiran)  4380
Ngangkat dhuwur mm 3000 Lantai bingkai lawang mm 2500
Ndhuwur angkat gratis mm 205 Rodha ngarep. 8.25-15-14PR
Ukuran garpu mm 1220 × 150x60 Rodha mburi 8.25-15-14PR
Bingkai lawang diiringake maju /  6/12 Mm Wheelbase 2250
Mm radius puteran minimal 3250 Rodha jarak ngarep / rodha mburi mm 1470/1700
Maksimum saluran amba sing dipasang mm amba 5500 Bobot awak dhewe ora ana beban Kg 7980
Minimal lebar sudhut mm mm 2960 Tegangan batere / V / Ah (12/80) × 2
Mm reresik lemah minimal 200 Model mesin cY6102BG6
Dhuwur pigura ndhuwur mm 2469 Dinilai kw / rpm 81/2500
Mm overhang ngarep 610 Nomer torsi Nm / rpm 353/1700
Kacepetan plancongan maksimal yaiku km / jam 26 Mm lelungan Bodle X 102x118
Kecepatan angkat maksimal kebak mm / m420 400 Cacahe silinder 6
Daya tarik maksimal kebak KN 51.4 Kapindahan L 5.785
Kemampuan memanjat maksimal% 20 Kapasitas tangki bahan bakar L 120
Dawane kebak kanthi mm garpu 4650 Mpa meksa kerja 20

Operasi forklift bisa nyuda input tenaga kerja lan intensitas tenaga kerja, ningkatake efisiensi kerja, lan nggunakake posisi ruang kabin, kreta, lan gudang kanthi lengkap. Iki uga nyepetake wektu operasi mbukak, mbongkar, nangani, lan numpuk, nyepetake turnover kendharaan lan kapal, lan nambah tingkat keamanan proyek kasebut.

Forklift pembakaran internal umume nggunakake mesin petrol petrol diesel, bensin utawa cair kanggo nyedhiyakake tenaga. Dheweke abot lan mandiri. Umume digunakake ing papan kerja kanthi lereng gedhe, dalan sing ora rata, barang abot, lan kahanan cuaca sing parah.

Ayo kula ngenalake sistem radiator forklift pembakaran internal.
Sistem radiator kalebu radiator lan kaca ngarep, lsp. Radiator kasebut uga diarani tank banyu, kang kasusun saka telung bagean: ruang inlet banyu, ruangan outlet banyu lan inti disipasi panas. Cairan pendingin (banyu) mili ing inti radiator, lan hawa liwat njaba inti radiator, saengga panas sing diserap dening banyu adhem saka mesin pembakaran internal bisa ditransfer menyang udara njaba, saengga suhu banyu adhem bisa diturunake kanggo sirkulasi maneh. Fungsi kaca depan yaiku nggawe udhara disedhot dening kipas liwat radiator kanggo nambah efisiensi kipas.

Forklift pembakaran internal umume nggunakake diesel, bensin, gas petrol cair utawa mesin gas alam minangka daya, kanthi kapasitas beban 1,2 nganti 8,0 ton, lan jembar saluran kerja 3,5 nganti 5,0 meter. Ngelingi emisi knalpot lan gangguan, umume digunakake ing njobo, lokakarya utawa Tempat liyane sing ora ana sarat khusus kanggo emisi knalpot lan gangguan. Amarga penake bahan bakar, mula bisa diwujudake kanthi operasi jangka panjang lan bisa digunakake ing lingkungan sing angel (kayata udan).

Yen pompa banyu ora bisa digunakake kanthi bener utawa jarak tengah ing antarane rodha nyopir lan rodha sing didorong saka katrol kipas ora bener, sabuk bakal longgar lan lunyu, saengga kacepetan rodhane sing digiring bakal mudhun, kacepetan pompa banyu bakal mudhun, lan laju aliran pompa banyu bakal mudhun; Dalane diblokir lan banyune ora lancar; utawa malfungsi termostat lan sirkulasi banyu kabeh sistem mandheg; faktor ing ndhuwur bakal nyebabake suhu banyu internal mesin pembakaran internal mundhak banget, nyebabake sistem pendinginan dadi panas banget. Kajaba iku, mesin pembakaran internal bakal kakehan sistem pendinginan amarga kerusakan liyane kayata wektu kontak sing salah.

1. Truk Forklift ukurane cilik, nanging stabilitas apik lan cocog kanggo ditarik. Iki digunakake kanggo wektu tanpa wates. Umume digunakake ing njobo. Yen dibandhingake karo mesin bensin, mesin diesel duwe dinamika sing luwih apik (gampang panas banget kanthi kacepetan sithik, kapabilitas jangka pendek, lan kemampuan operasi jangka panjang), lan biaya bahan bakar murah. Nanging, getaran gedhe, swara gedhe, pamindahan gedhe, dhasar dhiri, lan regane larang. Bebané bisa saka 0,5 ton nganti 45 ton.
2. Truk Forklift ukurane cilik, nanging stabilitas apik lan cocog kanggo ditarik. Iki digunakake kanggo wektu tanpa wates lan umume digunakake ing njobo. Mesin bensin nduwe tampilan cilik, nyetel cahya, daya output dhuwur, swara lan geter kerja sing murah, lan regane murah. Nanging, mesin bensin duwe kapabilitas jangka pendek sing luwih apik, kemampuan operasi jangka panjang, lan biaya bahan bakar sing cukup murah. Bebané bisa 0,5 ton nganti 4,5 ton.
3. Forklift petroleum cair berat tugas seimbang (jeneng lengkap LPG) minangka forklift bensin tugas berat sing dilengkapi piranti switching petroleum petrol liquefied, sing dikurangi dadi forklift LPG, sing bisa digunakake kanggo ngalih ing antarane bensin lan cair gas liwat saklar. Keuntungan nomer loro forklift LPG yaiku gas buang apik, lan gas limbah karbon hidrolisis (CO) luwih nyata tinimbang mesin bensin. Biaya bahan bakar sithik (15KG gas cair padha karo 20 liter bensin), lan winates kanggo operasi njero ruangan kanthi penolakan lingkungan sing kurang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita