4 × 4 Forklift-china

  • WIK 6800 Self Loading Concrete Mixers

    Campuran Beton WIK 6800

    Model Mixer Beton WIK 6800 Memuat. WIK6800 (Sinkronisasi). Pergeseran ujung roda 10T roda jembatan rem ganda Model mesin Yuchai Power 4108 Boost Tyre. 1670R22.5 Wire pindho tekanan dhuwur larik Dinilai listrik 91kw Motor. Motor drive plunger aksial Oko mbentuk Konverter torsi cair (kecepatan variabel panggung).) Cara nyediakake banyu Gearbox relay eksternal / / hidraulik. ZL-280 transmisi shift shift Formulir faktor 7600 x 2950 x 3400mm Gear 4 ing 4 bali dadi dobel ...
  • WIK 5500 Self Loading Concrete Mixers

    Campuran Beton WIK 5500

    Model Mixer Beton WIK 5500 Memuat. WIK5500 Sync Axle 25 Roda deselerasi jembatan rem ganda, Model mesin Yuchai Power 4105 Boost Tyre. 12R22.5 Wire tekanan berturut-turut tekanan berturut-turut ganda Dinilai listrik 85kw Motor. Oko Radial plunger motor Drive mbentuk Konverter torsi cair (kecepatan variabel panggung).) Cara nyediakake banyu Gearbox relay eksternal / / hidraulik. ZL-280 transmisi pergeseran tenaga Formulir faktor 7100 x 2750 x 3300mm Gir 4 ing 4 bali dadi dobel ...
  • WIK 4000 Self Loading Concrete Mixers

    Campuran Beton WIK 4000

    Model Mixer Beton WIK 4000 Memuat. WIK4000 Axle Super wheel sisi nyusut jembatan rem ganda model Mesin Yuchai Power 4105 Boost Tyre. 12R22.5 Wire tekanan tinggi tekanan berturut-turut dobel Daya dinilai 85kw Volume tangki banyu 700L Drive bentuk Konverter torsi cair (kecepatan variabel panggung).) Cara banyu disedhiyakake Gearbox relay eksternal Hidraulik / / wektu. ZL-280 transmisi pergeseran tenaga Formulir faktor 7500 x 2750 x 3200mm Gir 4 ing 4 bali dadi tikel ...
  • WIK 3200 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 3200 Mixer Beton Ngunggah Diri

    Model Mixer Beton WIK 3200 Memuat. WIK3200 Axle Large wheel side deceleration double bracket model mesin Model Yuchai Power 4102 Boost Tyre. 1670-20 ban kawat Nilai listrik 77.3kw Volume tank banyu 400L Drive bentuk Konverter torsi cair (kecepatan variabel panggung).) Cara menehi banyu ing Gearbox relay eksternal / / hidrolik. ZL-280 transmisi pergeseran daya Formulir faktor 7000 x 2300 x 2900mm Gir 4 ing 4 bali menyang kacepetan dhuwur lan sithik kaping pindho Kualitas t ...
  • WIK 2500 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 2500 Mixer Beton Ngunggah Diri

    WIK 2500 Model Self Mixer Beton Pemuatan Diri WIK2500 As roda roda sisi tambahan model mesin jembatan rem ganda Yunnei Power 4100 Ban Supercharged 20.5-16 ban kawat baja semi-padat diberi nilai tenaga 65kw Volume tangki air 380L Formulir konverter torsi (variabel tanpa wates) Kelas maksimal 35 ° Metode pasokan banyu Hisap hidraulik / relay wektu, Wheelbase 2500mm Gearbox ZL-265 transmisi pergeseran daya Dimensi 6300 * 2200 * 2600mm Gir 4 maju lan 4 mundur, ...
  • 10.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 10,0 ton

    Truk Forklift WIK 10,0 ton Konfigurasi standar: Mesin timah 6110 mesin diesel transmisi mekanik Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meter ban Fork anyar 1070mm Toolbox / paket layanan Kinerja: Lo-Drag, Kinerja, Hemat Energi, Proteksi Lingkungan Selatan Selatan transmisi,, Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, nyandhang kuwat ...
  • 7.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 7,0 ton

    Truk Forklift WIK 7,0 ton Konfigurasi standar: Mesin diesel Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meter Garpu anyar 10k Fork 1070mm Toolbox / paket layanan Pambuka kinerja: perakitan mesin sunrise,, energi, perlindungan lingkungan transmisi South Central, , Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, kuwat ...
  • 5.0-ton Forklift Trucks

    Truk Forklift 5,0 ton

    Truk Forklift WIK 5.0-ton Konfigurasi standar: Mesin diesel Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah lan kidul Rong bingkai lawang telung meteran Garpu ban anyar 1070mm Kotak Alat / paket layanan Pambuka kinerja: kumpulan mesin sunrise,, energi, proteksi lingkungan transmisi South Central, , Gamelan,, setir Linde, silinder hidrolik, hood insulasi bisu SMC Hongchang baja rangka pintu berkualitas tinggi,, ora, deform Positif anyar, kuwat ...
  • 5.0 ton diesel off-road Forklift

    5,0 ton diesel Forklift ing dalan

    WIK Pambuka forklift forklift 5.0 ton diesel konfigurasi standar: Mesin diesel Xinchai CA4DF3 Elektronik gir winates winates hidrolik Elektronik rong kothak lawang rong meteran Zhengxin Tyre Fork 1070mm Toolbox / kit pangopènan Profil kinerja: dilengkapi mesin diesel anyar, kinerja kuwat, hemat energi lan perlindungan lingkungan Drive roda papat, bisa digunakake ing lingkungan kerja keras poros lan gir profesional, gampang ganti lan operasi sing nyaman Hongc ...
  • 3 ton full AC electric counterbalanced forklift

    Forklift listrik imbal listrik AC 3 ton kebak

    WIK 3 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler listrik Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah Kursi anyar Fork 1070mm Kothak piranti / paket layanan Deskripsi Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan iku apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor iku batere obor Zibo sing apik, wektu kerja suwene, ...
  • 2 ton full AC electric counterbalanced forklift

    2 ton forklift listrik seimbang AC

    WIK 2 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler listrik Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah Kursi anyar Fork 1070mm Toolbox / paket layanan Deskripsi Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan iku apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor iku batere obor Zibo sing apik, wektu kerja suwene, ...
  • 1.5 ton full AC electric counterbalanced forklift

    Forklift listrik imbang listrik 1,5 ton kebak

    WIK 1,5 ton AC forklift listrik seimbang, Konfigurasi standar: Kontroler Italia Zibo Torch Baterai Motor AC Lengkap Rong bingkai lawang telung meter Kursi mewah ban anyar Garpu 1070mm Kothak piranti / paket layanan Keterangan Kinerja: Kontroler sarcon Italia Standar, supaya bisa mlaku kanthi lancar lan akurat lan kontrol angkat Kinerja kontrol kacepetan apik, lan kinerja sing cocog karo kontrol listrik motor minangka batere obor Zibo sing apik, suwene wektu kerja ...