Truk Forklift setir mburi 4WD

  • 3 ton 4WD rear steering Forklift Trucks

    Truk Forklift setir mburi 3 ton 4WD

    Truk forklift drive WIK 4 duwe drive roda papat full-time, sing nambah tenaga forklift. Iki minangka kendaraan rekayasa sing bisa kanthi aman lan efisien nindakake operasi material, bongkar muat, numpuk lan nangani operasi ing lemah sing ora rata kayata lumpur, sawah, lan gunung. Iki nduweni kinerja off-road sing apik, kinerja liwat lan manuver. Bisa ngganti macem-macem lampiran kanggo nambah efisiensi kerja. Piranti kanggo mbukak lan ngunggahake bahan ing ...
  • 3.5ton 4WD rear steering Forklift Trucks

    Truk Forklift setir mburi 3.5ton 4ton

    Truk forklift drive WIK 4 duwe drive roda papat full-time, sing nambah tenaga forklift. Iki minangka kendaraan rekayasa sing bisa kanthi aman lan efisien nindakake operasi material, bongkar muat, numpuk lan nangani operasi ing lemah sing ora rata kayata lumpur, sawah, lan gunung. Iki nduweni kinerja off-road sing apik, kinerja liwat lan manuver. Bisa ngganti macem-macem lampiran kanggo nambah efisiensi kerja. Piranti kanggo mbukak lan ngunggahake bahan ing ...