4 TON 4 × 4 Four dadi Forklift

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

WIKTruk forklift 4 roda drive duwe pacuan roda papat full-time, sing nambah tenaga forklift. Iki minangka kendaraan rekayasa sing bisa kanthi aman lan efisien nindakake operasi material, bongkar muat, numpuk lan nangani operasi ing lemah sing ora rata kayata lumpur, sawah, lan gunung. Iki nduweni kinerja off-road sing apik, kinerja liwat lan manuver. Bisa ngganti macem-macem lampiran kanggo nambah efisiensi kerja. Piranti kanggo mbukak lan mbongkar bahan ing pusat distribusi material kanthi kahanan dalan sing kurang apik kayata bandara, dermaga, lan stasiun.

WIK Kauntungan truk forklift 4 roda:

1. Penampilan sing ayu, struktur kompak, radius puter cilik, operasi ringan lan fleksibel, bisa digunakake ing papan cilik, setir listrik hidrolik lengkap, setir lan sudut luwes kursi lan posisi relatif ngarep lan mburi, kanggo nggedhekake kebutuhan pribadi sopir .
2. Setelan macem-macem joysticks dioptimalake sesuai karo persyaratan ergonomis kanggo nyuda intensitas tenaga kerja lan ningkatake efisiensi produksi.
3. Tiang tampilan wiyar, sopir duwe tampilan sing jembar, mula forklift iki cocog banget kanggo mbukak lan mbongkar, tumpukan lan transportasi jarak adoh ing lapangan lan njobo.

(1) Nduwe passability apik lan drive kabeh-roda. Ora ana bedane antara poros lan ban off-road kanthi diameter amba digunakake. Izin lemah minimal kendaraan luwih saka 300mm lan sudut keberangkatan luwih saka 30 °.
(2) Gunakake pigura artikulasi. Sudut ayunan pigura umume ± 30 ° ~ 40 °. Sistem kemudi gampang lan ora mbutuhake poros drive kemudi sing larang. Iki bisa nggayuh radius puter sing luwih cilik, ngapusi setir kanggo ayunan pigura kanthi horisontal, lan nggawe garpu gampang dipasang Kanggo bahan, kanggo forklift lintas negara cilik-tonase, pigura integral bisa digunakake, kanthi drive poros siji lan kunci diferensial ing poros drive.
(3) Rem kabeh-roda. Kajaba forklift tonase cilik sing nggunakake rem sepatu sing akeh, umume brek cakram kaliper, lan sawetara forklift ton-berat uga nggunakake rem basah. Rem parkir minangka rem tangan independen sing paling umum.
(4) Kanggo forklift lintas negara sing artikulasi 2t ~ 3t, poros ngarep lan mburi umum umum.
(5) poros mburi forklift lintas negara dipasang ing pigura, lan poros ngarep bisa ayunan vertikal ± 8 ° ~ 12 ° relatif karo bingkai. Silinder hidrolik sing ndukung disetel ing antarane pigura lan poros ngarep. Nalika forklift diangkat, tiang angkat dijaga ing plumbum lateral kanthi memanipulasi silinder hidrolik; nalika forklift nyopir, kamar ndhuwur lan ngisor silinder hidrolik diidini liwat bolongan sing redhot, sing migunani kanggo nambah kendharaan kendharaan.
(6) Ana wheelbase lan wheelbase luwih gedhe. Tambah stabilitas arah lan longitudinal forklift.
(7) Mobilitas sing apik. Kecepatan kendharaan maksimal umume (30-40) km / jam. Faktor daya ing ndhuwur 0,65, akselerasi nyopir apik, lan duwe kemampuan munggah 25 ° ~ 30 °.
(8) Sudut mast luwih gedhe. Iki perlu kanggo operasi sing aman lan nyopir ing lemah sing ora rata, umume ing ngarep 10 ° ~ 15 ° lan mundur 15 °.
(9) Settingane kursi pengemudi. Kanggo mesthekake manawa operator duwe tampilan sing luwih apik sajrone mbukak operasi, kursi pengemudi umume diterusake. Kanggo forklift sing diartikulasikan, lebokake ing pigura ngarep sabisa.

Details (2)

Details (2)

Details (2)

WIK Parameter truk forklift 4 roda drive sing gegandhengan:

Model

WIK-40
Beban sing dirating (kg)

4000

Dhuwur mbuwang (mm)

3000

Kualitas kendaraan (kg)

6000

Melanggar panjaluk maksimum (°)

25°

Mode drive

Rodha papat

Ban

Semi-padhet

Izin ngarep sing utama (mm)

320

Pusat roda roda dununge ana ing reresik lemah (mm)

280

Basis roda (mm)

1740

Radius puteran minimal (mm)

3000

Model mesin

4102

Tenaga mesin (kw)

53

Ukuran (mm)

3500 * 1850 * 2500

Details (2)

Details (2)

Gunakake pigura artikulasi. Sudut ayunan pigura umume ± 30 ° ~ 40 °. Sistem kemudi gampang lan ora mbutuhake poros drive kemudi sing larang. Iki bisa nggayuh radius puter sing luwih cilik, ngapusi setir kanggo ayunan pigura kanthi horisontal, lan nggawe garpu gampang dipasang Kanggo bahan, kanggo forklift lintas negara cilik-tonase, pigura integral bisa digunakake, kanthi drive poros siji lan kunci diferensial ing poros drive.

Poros mburi kendharaan lintas negara dipasang ing bingkai, lan poros ngarep bisa ayunan vertikal ± 8 ° ~ 12 ° relatif marang bingkai. Silinder hidrolik sing ndukung dipasang ing antarane pigura lan poros ngarep. Nalika forklift diangkat, tiang angkat dijaga ing plumbum lateral kanthi memanipulasi silinder hidrolik; nalika kendharaan lagi mlaku, kamar ndhuwur lan ngisor silinder hidrolik digawe Kolusi liwat bolongan redaman mbantu ningkatake kenyamanan kendharaan.

Truk forklift drive 4 roda kanthi sasis kuat digunakake kanggo mbukak lan mbongkar peralatan ing pusat distribusi material kanthi kahanan dalan sing kurang apik kayata bandara, dermaga, lan stasiun. Iki nduweni manuver sing apik lan kinerja off-road kendharaan off-road biasa lan prakteke industri forklift biasa. Bisa diarani kombinasi sing kuat. Kacepetan forklift off-road luwih dhuwur tinimbang forklift biasa, sing nuduhake manawa mobilitas uga unik supaya bisa adaptasi karo lingkungan kerja sing luwih apik. Awak jembar, sing bisa nggawa kargo sing ora teratur lan amba; reresik gedhe saka lemah kanggo nggampangake nyebrang alangan ing situs kasebut; fungsi drive roda papat yaiku kanggo mesthekake kerja normal ing situs sing lendhut, ngoptimalake peralatan kerja, lan mbongkar gaya Breaking sing dhuwur lan gedhe, leveling otomatis pambongkaran, efisiensi kerja sing dhuwur lan konsumsi bahan bakar sithik.

Forklift 4 wheel drive minangka alat utama kanggo mbukak lan mbongkar operasi ing kahanan lapangan. Iki nduweni manuver sing apik kanggo kendaraan off-road biasa lan penerapan industri forklift biasa. Rodha nyopir umume nganggo herringbone, pola jero, lan kendharaan lintas negara sing jembar. Ban. Piranti transmisi dilengkapi kunci diferensial utawa mekanisme slip-winates kanggo njamin ban kabeh kendaraan bakal ucul ing dalan sing teles. Ing babagan struktur, kanggo mesthekake manawa kendaraan ora bakal muter ing kahanan off-road, nalika memenuhi kapasitas ngangkat kendaraan. Mesthekake stabilitas kendharaan kendharaan kanthi nambah basis roda, saéngga keamanan supir, kendaraan lan kargo bisa dilindhungi

Forklift 4 roda drive nggunakake transmisi drive papat roda. Rodha ngarep lan mburi digawe nganggo tenaga. Torsi output mesin bisa disebarake ing kabeh rodha ngarep lan mburi kanthi proporsi beda-beda miturut kondhisi dalan sing beda. Iki dilengkapi piranti anti-selip, desain struktur mesin lan girboks. Kompak lan bisa digunakake ing dalan rumit kayata dalan liar, gunung, lan lendhut. Rodha ora gampang ucul nalika kahanan dalane ora apik. Transmisi listrik biasane transmisi hidrolik utawa transmisi hidrostatik, sing nduweni manuver lan pasilitas sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita