PANJANG PANAS

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur
  • about
  • about us
  • about us
  • about us
  • about us
  • about

Babagan Kita

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd.

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd. minangka perusahaan sing komprehensif nggabungake riset ilmiah, produksi lan penjualan. Dumunung ing Kutha Laizhou, Provinsi Shandong, basis produksi gedhe kanggo mesin konstruksi, mesin konstruksi lan mesin pertanian ing negara kasebut. Produksi utama: Wheel Loaders, excavator, Self Loading Concrete Mixers, truk forklift 4 wheel drive, Backhoe Loader lan mesin konstruksi cilik liyane. Saiki, bisnis kalebu luwih saka 60 negara lan wilayah kalebu Jepang, Korea Selatan, Brasil, Mexico, Dubai, Australia, Afrika Selatan lan Timur Tengah, Asia Tengah, Asia Tenggara, lan Uni Eropa.